GYIK- gyakran ismételt kérdések

GYIK- gyakran ismételt kérdések

Mit jelent a "Nemzetközi szállítás, vagy egyedi ajánlatra!" szállítási mód?
Saját fuvareszközeinkkel az országban több irányba is indítunk kiszállításokat. A kiszállítást abban az esetben tudjuk vállalni, ha a megrendelés min. 1 komplett szettet tartalmaz és az útirányunkba beilleszthető. Erről a megrendelés előtt vagy után tudunk telefonon egyeztetni.

Mit jelent a "Szettek" termékcsoport?
A "KIT" kezdetű termékeink a komplett úszókapu szettet jelentik. A szett tartalma: 1 db C-profil, 1 db görgőszett (ami 2 db görgőből, 1 db felfutóból és 1 db fogadóból áll).

Mit jelent a "C-PROFILOK CSAK SZETTEKHEZ" termékcsoport?
A "C_KIT" kezdetű termékeink (C-profilok) csak abban az esetben választhatóak, ha ugyanazon rendelésen belül a sínhez méretben passzoló görgőszett vásárlása is megtörténik. A "C_KIT" profilok ára kedvezőbb, ami kedvezményt csak szett (C-profil + görgőszett) vásárlásakor biztosítunk vevőinknek. Amennyiben nem vásárolnak egyidejűleg görgőszettet is a C-profilhoz, akkor a "C" profilok termékcsoportból szíveskedjenek választani.
A "C-PROFILOK CSAK SZETTEKHEZ" termékcsoport a regisztrációt követően válik elérhetővé.

Mit jelent a "Görgő szettek, csak szettekhez" termékcsoport?
A "G_KIT" kezdetű termékeink jelentik a görgőszettet, ami 2 db görgőből, 1 db felfutóból és 1 db fogadóból áll a kiválasztott méretben. "G_KIT" kezdetű termékeink ára kedvezőbb (mintha külön-külön vennék meg ezen termékeket), ezt a kedvezményt csak a görgőszett vásárlásakor biztosítjuk vevőinknek. Görgőszett vásárlása lehetséges C-profil vásárlása nélkül is. A görgőszett termékcsoport a regisztrációt követően válik elérhetővé.

Milyen hosszúságú C-profilt tartalmaznak a szettek?
A szettek többségében a C-profil 6m hosszú, kivéve a KIT48-as szettet, mert ott a szett 4,5m-es sínt tartalmaz. Létezik a C48-as profil 6 m hosszúságban is, amennyiben 6 m-es sínnel szeretnék a KIT48-as szettet, külön kell megrendelni a sínt illetve hozzá a görgőszettet.

Milyen méretet válasszak?
Bizonytalanság esetén kérjük szíveskedjenek használni az úszókapu kalkulátorunkat. A kalkulátor a készülő kapu méretei és súlya alapján ajánl a termékeink közül.

A KANO Fémipari Kft. vállal-e helyszíni felmérést illetve kivitelezést?
Nem.

Hogyan tudok fizetni?
A KANO Fémipari Kft. elsősorban egy gyártóüzem, ahol szívesen kiszolgálunk egyéni vásárlókat is, de elsősorban viszonteladóknak értékesítünk. Mindezek miatt bankterminállal nem rendelkezünk, bankkártyás fizetés nem lehetséges, a helyszínen készpénzes fizetésre van lehetőség, vagy előreutalást is lehet választani, ehhez díjbekérőt küldünk. Kérjük a rendeléskor kiválasztani, vagy a megjegyzésbe beírni!

Mit jelent a "MaxA"?
A MaxA a maximálisan építhető kapunyílást jelenti. A MaxA nem egyenlő a szettben lévő sín hosszával!